Vind het onroerend goed van je dromen dankzij CENTURY 21

Koop of huur in alle vertrouwen!

  • Beter advies
  • Minder stress
  • Meer tevredenheid

Waar moet ik aandacht aan schenken? Hoe ben ik zeker van mijn keuze? Is de verkoper wel eerlijk? Heb ik de middelen om een dergelijke huurprijs te betalen? Zal de bank me geld lenen? Is mijn bod hoog genoeg?

Een onroerend goed kopen of huren is een lastig en ingewikkeld proces. Het is iets dat je niet elke dag doet, een stresserende opgave met ups en downs die al deze vragen oproept.

Profiteer van advies van een pro ...

Wat zijn je wensen en behoeften? Wat is je budget?

Onze vastgoedmakelaars helpen je je zoekcriteria te omschrijven. Ze helpen je je budget te bepalen en oriƫnteren je naar de aankoop of indien nodig de huur van een woning.

Een onroerend goed zoeken

We helpen je bij je zoektocht naar een onroerend goed op maat van je verwachtingen en je budget. Wij geven je persoonlijke voorstellen.

Bezoeken en onderhandelingen

Als tussenpersoon organiseert jouw Century 21-makelaar de bezoeken en begeleidt je tijdens die afspraken. Hij adviseert je tijdens de onderhandelingen met de eigenaar en kan je zelfs helpen om een lening te krijgen.

Administratieve formaliteiten

Heb je een beslissing genomen? Proficiat! Jouw CENTURY 21-vastgoedmakelaar regelt alle administratieve formaliteiten.

Wat een geluk dat een CENTURY 21-makelaar mij begeleidde bij de berg administratieve formaliteiten die bij de aankoop van mijn huis kwamen kijken!

Jelle, Herstappe

Ik dacht dat ik mijn hele leven zou moeten huren, maar Century 21 hielp me om een klein maar leuk appartementje voor mij en mijn twee kinderen te vinden en te kopen.

Hilde, Evere

Ik wist niet waarop ik moest letten toen ik het ouderlijk huis verliet en iets zocht om te kopen. De vastgoedmakelaar voorkwam dat ik fouten maakte waar ik anders spijt van zou hebben gehad.

Helena, Antwerpen

Koop of huur ook in alle vertrouwen dankzij CENTURY 21!