Laat CENTURY 21 al je verhuurde eigendommen beheren

Hou meer tijd over voor je dierbaren!

  • Tijdswinst
  • Geldbesparing
  • Minder stress

Bezit je een of meerdere huurwoningen? Verdrink je in de administratieve rompslomp? Ben je niet meer mee met de fiscale of wettelijke ontwikkelingen?

Ben je het beu om steeds naar je huur te vragen? Weet je niet meer of je prijzen marktconform zijn? Vrees je dat je enkel geld én tijd verliest?

In elke regio vind je minstens een kantoor dat je eigendommen kan beheren ...

Administratief beheer, wettelijke en fiscale aspecten

Onze makelaars nemen je administratie volledig op zich. Ze houden je op de hoogte van elke wettelijke of fiscale verandering en geven je advies.

Huurprijzen en rendement beheren

Onze gespecialiseerde Century 21-kantoren innen jouw huur en indexeren ze rekening houdend met alle kosten. Zo ben je zeker dat je aan een correcte huurprijs verhuurt. Ze beheren je vastgoedportefeuille om je rendement te optimaliseren.

Conciërgerie en klusjesdienst

Onze makelaars lossen al je kleine zorgen met betrekking tot de eigendom van je verhuurde woningen zoals pannes, lekken of kleine herstellingen op.

Ik durfde mijn huurprijzen niet indexeren dus verloor ik geld. Nadat CENTURY 21 me aan nieuwe huurders hielp, vertrouwde ik het beheer van mijn appartement aan hen toe en nu verloopt alles goed.

Emmanuel, Ukkel

Ik bezit vier opbrengstwoningen en door mijn werk kan ik niet alles correct beheren. Ze volledig aan CENTURY 21 toevertrouwen is de beste keuze die ik ooit maakte!

Geert, Hasselt

Verhoog ook je kansen om je onroerend goed te verkopen of te verhuren met CENTURY 21!