Een kantoor CENTURY 21 openen

Een kantoor CENTURY 21 openen

Uw omzet stagneert? Uw prospects tonen wantrouwen? Hebt u moeite om op de hoogte van de laatste trends in marketing en technologie te blijven? Bent u overweldigd door ontwikkelingen in de wetgeving? Het werven van nieuwe medewerkers of het ontwikkelen van de vaardigheden van uw team is ingewikkeld?

Word franchisenemer bij CENTURY 21 en stimuleer uw bedrijf met behoud van autonomie

Wat is het geheim van het CENTURY 21-succes? De decentralisatie van de organisatie. We respecteren de autonomie van elk kantoor en benadrukken de voordelen van de synergie van een grote groep. Elke CENTURY 21 makelaar, in eender welk land, is juridisch en financieel onafhankelijk en geniet van de voordelen van het gebruik van een groet merk.

Bekenheid en imago

Het merk CENTURY 21 staat voor vertrouwen en kwaliteit voor consumenten zowel in België als over de hele wereld. Profiteer van onze bekendheid en ons imago om nieuwe marktaandelen te verwerven op een natuurlijke manier in uw werkgebied.

Innovatie en productiviteit

CENTURY 21 Benelux maakt gebruik van de modernste technologieën om haar netwerkagentschappen de nieuwste tools aan te bieden. Profiteer hiervan om uw productiviteit en concurrentievermogen te verhogen.

Marketing ondersteuning

Marketing is een gebied waar alles heel snel gaat en moet toevertrouwd worden aan professionals die – per definitie – duur zijn. Profiteer van ons systeem dat gericht is op de onderlinge verdeling van marketingkosten en het verhogen van uw zichtbaarheid en uw omzet.

Aanwerving ondersteuning

De strijd van talen woedt in de vastgoedsector. CENTURY 21 Benelux helpt u om de beste mensen aan te trekken, aan te werven en het droomteam uit te bouwen!

Voortgezette opleiding

Ons inzet aan kwaliteit vereist professionals die altijd voorblijven in alle aangelegenheden met betrekking tot onze bedrijfssector (juridishc, wetgevend, verkoop...). Voor elk van de functies binnen uw bureau bieden wij een opleiding aan die u het expertiseniver garandeert dat uw klanten nodig hebben.

Investeer om de concurrentie voor te blijven door u zich aan te sluiten bij een internationale groep!
  • 1 jaar Gemiddeld om uw break-event te bereiken
  • 97% van tevredenheid klant
  • 93% van bekenheid in Benelux
  • 99% verlenging van de franchiseovereenkomst
Uw veelgestelde vragen
Zal ik mijn identiteit verliezen?
Nee, integendeel. Uw firmanaam blijft behouden en wordt geaccentueerd in uw lokale markt en ondersteund door een merknaam en logo met een wereldwijde bekendheid.
Zal ik mijn zelfstandigheid verliezen??
Nee, integendeel. U blijft voor 100% eigenaar en zaakvoerder van uw bedrijf. U leidt zelf uw onderneming en neemt alle beleidsbeslissingen. Via de franchise kunt u van de kracht van het netwerk genieten.
Ben ik onherroepelijk gebonden?
Nee, integendeel. De franchiseovereekomst is beperkt in tijd en wordt overleg hernieuwd. Echter, 99% van de aangesloten leden vernieuwt zijn overeenkomst.
Ben ik verplicht een minimumbedrag aan publiciteit uit te geven
Nee, u kunt daar in alle vrijheid zelf over beslissen. Wij stellen zelfs vast dat CENTURY 21-makelaars tot gemiddeld 15% minder uitgeven aan publiciteit dan het gemiddelde in de sector. Onze gespecialiseerde marketingafdeling staat ten dienste van onze kantoren en ondersteunt tevens uw individuele naamsbekendheid.
Ben ik verplicht om een bepaald percentage aan courtage te hanteren?
Nee, uiteraard niet, ook daar geniet u alle vrijheid. De CENTURY 21-organisatie beschikt echter wel over alle methodes en systemen om uw courtage te verdedigen en te verantwoorden.
Wat met mijn eigen website?
De CENTURY 21-webiste is de meest bezochte website van een vastgoedkantoor in België en weldra ook in Nederland. U kunt alle informatie over uw kantoor en uw panden, alsook foto’s, gemakkelijk via het CENTURY 21-intranet ingeven en beheren, en dat allemaal zonder extra kosten.
Waat sta ik opzichte van de franchisegever?
Bij CENTURY 21 Benelux beschouwen wij de aangesloten makelaars als VIP klanten. Het is onze taak om hun een uitstekend concept en een topservice te geven. Alleen zo bereiken we 100% tevredenheid en wil iedereen ook graag in de organisatie blijven. Elke CENTURY 21-makelaar geniet van een permanente ondersteuning door het steeds groeiende CENTURY 21 Beneluxteam.
Kan ik mijzelf persoonlijk vervolmaken?
Jazeker, en dat dankzij ons programma van gepersonaliseerde opleidingen en vergaderingen, in functie van uw evolutie en eigen wens.
Is er persoonlijke ondersteuning voorzien?
Absoluut, elk kantoor heeft een gespecialiseerde consultant tot zijn beschikking die de makelaar met raad en daad bijstaat.
Nog meer vragen?
U wenst uw kantoor over te nemen, te creëren of te affiliëren en u hebt nog vragen? Ontdek hoe u als lid van het CENTURY 21-netwerk uw project tot een succes kunt maken door contact met ons op te nemen.