Uw immobiliën projecten verkopen dankzij Century 21

Verhoog uw zichtbaarheid en geef een duw aan uw immobiliën projecten !

  • Breed zichtbaarheid
  • Tijdwinning
  • Praktisch

Interventies van gronden, courante verplaatsing, late vergaderingen : de immobilën realisatie vraagt aan haar alleen al een mogelijkhid die zeer belangrijk is.

Maak u het leven gemakkelijk en geef een duw aan de creatie van uw immobiliënprojecten en word partner van CENTURY 21. Uw enige zorg zal alleen de tijdsbeperking zijn van uw verbouwingen… CENTURY 21 houd zich bezig met de rest !

Kies voor zichtbaarheid van uw immobliënprojecten

Basisgegevens van de projecten potentieel geïnteresseerd door uw projecten

Meerdere agentschappen die u plezier zou doen om uw projecten te verhogen en te commercialiseren

Een aanwezigheid dankzij onze digitale benodigheden

Breng onze krachten samen om de verkoop snel te doen laten verlopen

Vandaag, zijn onze verbruikers op zoek naar kwalitatieve mensen en experten in hun domeinen. Dus, breng ons technisch bezit aan onze expert immobiliën om ze tot slot tevreden te brengen en ze meer vertrouwen te geven. Hun procedure zal zeker vooruitgaan en jullie verkoop ook.

  • Meer als 1.250 vastgoeden verkocht in 2017
  • Gemiddeld 45 per dag om een vastgoed te verkopen
  • Meer als 170 agentschappen die deel uitmaken in België

Ik dacht mijn projecten intern te verkopen, en mij geld zouden laten verdienen. Maar sinds ik met CENTURY 21 in contact ben, is mijn standpunt volledig veranderd. Dankzij mijn connecties, worden mijn porjecten zeer snel verkocht, en dit, zonder mijn marge in te korten !

Samuel, Bastogne

Ik heb niet lang moeten nadenken om te beslissen. Ik was zo overtuigd van de realisatie van mijn immobiliënprojecten tijdens de dag dat ik zelfs mijn avonden doorbracht aan de commercialisatie. Vandaag, kan ik volop genieten van mijn avonden en mijn weekends want ik weet dat mijn vetrouwspartner C21 daar is !

Laurent, Hasselt

We kunnen niet perfect zijn in alle domeinen. Samen werken met C21 heeft mij toegestaan om te vestigen in wat ik het beste zou kunnen doen : het bezit van de opening en het recht van het immobiliën.

Simon, Verviers

Waarom jullie niet ? De ontwikkeling van jullie business om partner te worden van Century 21 !