Werken bij Century 21 Benelux

Sluit je aan bij 1 in de vastgoedsector!

  • Passie
  • Uitdaging
  • Tevredenheid

Ben je een uitdagende persoon? Vind je het leuk om je doelen te bereiken en te overtreffen? Ben je altijd op zoek om de beste te zijn en jezelf te verbeteren? De overwinning telt maar niet zo veel zoals klantentevredenheid?

Jong of oud, man of vrouw, zwart of wit, met of zonder ervaring... ongeacht..... Als het antwoord op al deze vragen "ja" is, dan ben je voor nummer 1! Word lid van 's werelds grootste vastgoedorganisatie en bouw aan de carrière van je leven.

De voordelen van CENTURY 21

Merk van vertrouwen

Werken bij CENTURY 21 betekent direct profiteren van het vertrouwen van haar klanten, geïnspireerd door een merk dat kwaliteit en professionaliteit op internationaal niveau symboliseert.

Opleiding en begeleiding

Op de CENTURY 21 zet elke medewerker zich 121% in om zijn klanten de beste kwaliteit van dienstverlening te bieden. Om hen te helpen deze betrokkenheid te behouden, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen zijn werk in de beste omstandigheden kan doen door middel van training en meer geïndividualiseerde coaching.

Erkenning en beloningen

Jaarlijks reiken we nationaal en internationaal trofeeën uit aan verschillende medewerkers en agentschappen van de groep.

Omvang en mogelijkheid van evolutie

Een loopbaan binnen een groep van de omvang en dynamiek van CENTURY 21 biedt veel ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat zijn de mogelijkheden?

Beheerder, administratief, marketing, commercieel...? Op het hoofdkantoor, maar vooral in de kantoren, is er altijd een profiel dat bij u past.

Kantoor beheerder

Teamspirit, leiderschap, vasthoudenheid en een gevoel van menselijke relaties zijn uw belangrijkste kwaliteiten ? Klanttevrendheid en het succes van uw medewerkers behoren tot uw prioriteiten? Als u geïnteresseerd bent in teammanagement, het bepalen van doelstellingen en het analyseren van uw activiteiten, dan is de functie Kantoor beheerder voor u! Wacht niet langer, kom bij ons! Opgelet, elk kantoor is onafhankelijk.

BIV Makelaar

U beschikt over een eigen BIV-nummer? U wilt graag zelfstandig werken? U wilt gebruik maken van het beste op de markt? U wilt geen eigen kantoor? U wilt mensen gelukkig maken? U wilt een goede verloning naar eigen prestatie? Neem contact met ons en sluit zich aan bij het CENTURY 21 netwerk!

Makelaar

Bent u graag in het veld ? Prospectie en relaties zijn uw belangrijkste troeven? Klantencontact is uw tweede natuur? Bent u dynamisch, enthousiast en gemotiveerd? Flexibele uren schrikken je niet? Bent u in het bezit van een rijbewijs en heeft u een persoonlijk voertuig? Dan is deze baan voor u!

Office manager

Als Office Manager, heet u de prospecten of klanten van het kantoor een vriedelijke en hartelijke welkom. U bent verantwoordelijk voor de algemenne administratieve taken met bretekking tot een vastgoedbestand. U spreekt en begrijpt meerdere talen vloeiend. Teamwork is iets wat u waardeert! U wordt omschreven als stressbestendig, klantgericht, behulpzaam en communicatief. Dat bent u, nietwaar? Kom dan ons team versterken!