OPEN UW EIGEN CENTURY 21 KANTOOR.
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij CENTURY 21 bieden we je de kans om jouw eigen zaak te starten binnen de favoriete vastgoedgroep van de Belgen. Wat als dit jouw droomjob is?

Voor wie ?

Vastgoedmakelaars

Je wil een eigen makelaarskantoor openen en genieten van onze uitgebreide ervaring.

Immokantoren

Je bent zelfstandig en wil je bedrijf veiligstellen én uitbouwen.

Commercieel talent

Je bent op een dood spoor beland en wil je carrière nieuw leven inblazen.

"Bij CENTURY 21 zetten onze gepassioneerde teams zich 100 % in voor het succes van jouw bedrijfsproject."

De voordelen van makelaar worden bij CENTURY 21

De kracht van een marktleider, het hart van een outsider

Bij CENTURY 21 geniet je van een unieke marktervaring en uitstraling. Als makelaar vervoeg je een ambitieus team dat elke dag blijft groeien en waar je als mens centraal staat.

Nationaal en internationaal netwerk

Bij CENTURY 21 vervoeg je een nationaal netwerk van makelaars die allemaal dezelfde waarden delen: kwaliteit zonder compromissen, wederzijdse ondersteuning en het delen van ervaring. Via ons uitgebreid netwerk voer je zowel in België als wereldwijd vastgoedtransacties uit.

Zakelijke ondersteuning op maat

Bij CENTURY 21 bouwen we jouw makelaarskantoor hand in hand uit. Jij geniet van onze ervaring en het advies van onze business consultants om je doelstellingen te definiëren, je businessplan op te stellen en jouw zaak te lanceren.

Marketingtoolbox

Bij CENTURY 21 beschik je over je eigen website en profiteer je van de leads op onze nationale website. Je hebt ook toegang tot al ons marketing- en promotiemateriaal (drukwerk, persberichten ...) om jouw makelaarskantoor te lanceren.

CENTURY 21 Academy

Bij CENTURY 21 doen we er alles aan om je te helpen groeien als makelaar en filiaalhouder. We helpen je om up-to-date te blijven en de nieuwste skills op de markt te integreren in jouw kantoor.

Persoonlijke begeleiding

Kies je ervoor om makelaar te worden? Bij CENTURY 21 zorgen we voor permanente ondersteuning en helpen we je een oplossing te vinden voor elke uitdaging waarmee je geconfronteerd wordt.

De opening van jouw makelaarskantoor
Stap 1
De voorwaarden van de samenwerking
De voorwaarden worden samen met jouw toegewezen businesscoach vastgelegd en liggen steeds in lijn met de bedrijfsethiek die de CENTURY 21-groep hoog in het vaandel draagt.
Stap 2
Bevestiging van het BIV
Als je nog niet geregistreerd bent als erkend vastgoedmakelaar, moet je wachten tot je officieel erkend bent door het BIV. Daarna kan je de eerste transacties uitvoeren.
Stap 3
Het businessplan van jouw makelaarskantoor
We stellen samen het businessplan op. Hierin definiëren we alle bedrijfscomponenten van je kantoor.
Stap 4
De keuze van de ligging
We analyseren jouw criteria met onze tools om je alle kansen te geven op een vliegende start.
Stap 5
De ondertekening van de franchiseovereenkomst
Dit is het hoogtepunt van onze eerste stappen samen en het begin van een prachtig avontuur.
Stap 6
De opening van je makelaarskantoor
Dit is hét moment om je toetreding tot onze groep te vieren en je te verwelkomen in de CENTURY 21-familie.
Regio's met hoog CENTURY 21-potentieel
Ontdek de belangrijkste regio's waar wij willen groeien.
FAQ
Hoe solliciteer ik om CENTURY 21-makelaar te worden?
Stuur simpelweg je CV (of LinkedIn-adres) naar onze regiomanager naar het volgende adres : patrick.vandebriel@century21.be of bel hem via +32 (0)485 51 17 01. Je kan ook ons online formulier gebruiken.
Welke kwaliteiten moet ik hebben om CENTURY 21-makelaar te worden?
Je bezit een ondernemersgeest en een positieve, enthousiaste ingesteldheid. Je houdt van sociaal contact, bent digitaal onderlegd en altijd in beweging. Dat is al een goed begin! Download onze brochure voor meer informatie.
Heb ik een specifiek diploma nodig om filiaalhouder te worden?
Je hebt alleen een bekwaamheidsbewijs of een opleidingsdiploma nodig dat relevant is voor het beroep van makelaar. Elk diploma dat ten minste gelijkwaardig is aan niveau 6 van het Europees kwalificatiekader kan worden gebruikt om tot het beroep toe te treden. Een opleiding tot bedrijfsleider is een pluspunt, maar geen vereiste.
Waarom bij CENTURY 21 een makelaarskantoor openen en niet bij een andere vastgoedgroep?
Dat is een goede vraag! We zijn met velen in België die dezelfde waarden delen en er alles aan doen om onze klanten gelukkig te maken. Bij CENTURY 21 zijn we de enigen die een uitgebreide ervaring (nationaal en internationaal) combineren met de zin om onszelf steeds opnieuw uit te vinden. We houden van het idee dat we zowel een leider als een buitenstaander zijn. Het is een heel bijzondere dynamiek die terugkomt in alles wat we doen. En daardoor kunnen we jou een unieke commerciële aanpak, geavanceerde tools en een groeiplan garanderen dat zowel ambitieus is als aangepast aan jouw bedrijfsproject.
Is het mogelijk om meerdere vestigingen te openen met CENTURY 21?
Natuurlijk kan dat. En het is zelfs een vrij vaak voorkomend gegeven bij CENTURY 21. Jaarlijks wagen verschillende van onze filiaalhouders de stap. Met een zekere maturiteit in de rol van filiaalhouder is het een natuurlijke evolutie en een mooie uitdaging om aan te gaan.

10 000 zelfstandige kantoren

Verkozen tot favoriete immogroep van de Belgen

97% tevreden klanten