VERKOOP SNELLER EN ZONDER ZORGEN!

Commercialisatie

van het vastgoed

Opvolging

van de kandidaat-kopers

Begeleiding

in alle fases

Ontdek meteen hoeveel uw woning waard is!

#WHYC21

100% TRANSPARANTIE

Een vertrouwensrelatie opbouwen is essentieel voor ons. Daarom houden we u op de hoogte gedurende alle fases van het proces en dat doen we in volle transparantie. Wij staan altijd tot uw dienst voor om het even welke vraag.

GOUDEN KWALITEITSGARANTIE

Goud is de kleur van CENTURY 21, en goud is ook de kleur van onze onvoorwaardelijke kwaliteitsstandaard. Wij bieden u de beste service in de vastgoedsector.

NO CURE, NO PAY

Wij gaan uw eigendom binnen een bepaalde termijn verkopen. Indien we niet in ons opzet slagen, betaalt u helemaal niets.

GRATIS PROFESSIONELE WAARDEBEPALING

Wij bieden u een gratis professionele waardebepaling van uw eigendom gebaseerd op onze CENTURY 21 marktstudie, steeds uitgevoerd door onze vastgoedexperts.

KIES VOOR DE MARKTLEIDER

CENTURY 21 is het grootste makelaarsnetwerk ter wereld en in België. Met 25 jaar ervaring in België en meer dan 10.000 kantoren wereldwijd zijn wij de evidente keuze.

Verkopen in 5 stappen met CENTURY 21
Stap 1
Een realistische waardebepaling
Met gegevens uit onze uitgebreide database gecombineerd met uitgebreide ervaring van C21 als marktleider geven we u de beste waardebepaling op de markt.
Stap 2
Een professionele commercialisatie
Wij zorgen voor professioneel beeldmateriaal gecombineerd met lokale, digitale en nationale marketing om uw woning aan het breedst mogelijke publiek aan te bieden.
Stap 3
Wij zorgen voor alle nodige documenten
CENTURY 21 zorgt voor alle nodige documenten en attesten die nodig zijn om uw woning te verkopen en dit tot en met het opstellen van de verkoopovereenkomst.
Stap 4
Wij verzorgen alle contacten met mogelijke kopers
Wij screenen geïnteresseerde kopers en verzorgen tevens de huisbezoeken. Wij beantwoorden alle mogelijke vragen en zorgen ervoor dat we uw woning door en door kennen.
Stap 5
De eigenlijke verkoop
CENTURY 21 onderhandelt tussen beide partijen en zorgt tenslotte voor de opmaak en ondertekening van de verkoopovereenkomst en de nodige communicatie met de notaris.
KIES VOOR DE MARKTLEIDER
CENTURY 21 Benelux is een stevig verankerde, dynamische en wereldwijde vastgoedgroep. Wij volgen de evoluties in de sector op de voet en informeren onze kantoren dagelijks over de markt en over nieuwe kansen.

Netwerk nr.1

in België en ter wereld

5000 +

jaarlijkse verkooptransacties

50 jaar

ervarin