VERHUUR MET PROFESSIONALS

Commercialisatie

van het vastgoed

Opvolging

van de kandidaat-huurders

Begeleiding

in alle fases

Optimaliseer uw rendement, verhuur sneller en eenvoudiger!

#WHYC21

100% TRANSPARANTIE

Een vertrouwensrelatie opbouwen is essentieel voor ons. Daarom houden we u op de hoogte gedurende alle fases van het proces en dat doen we in volle transparantie. Wij staan altijd tot uw dienst voor om het even welke vraag.

GOUDEN KWALITEITSGARANTIE

Goud is de kleur van CENTURY 21, en goud is ook de kleur van onze onvoorwaardelijke kwaliteitsstandaard. Wij bieden u de beste service in de vastgoedsector.

NO CURE, NO PAY

Wij gaan uw eigendom binnen een bepaalde termijn verkopen. Indien we niet in ons opzet slagen, betaalt u helemaal niets.

GRATIS PROFESSIONELE WAARDEBEPALING

Wij bieden u een gratis professionele waardebepaling van uw eigendom gebaseerd op onze CENTURY 21 marktstudie, steeds uitgevoerd door onze vastgoedexperts.

KIES VOOR DE MARKTLEIDER

CENTURY 21 is het grootste makelaarsnetwerk ter wereld en in België. Met 25 jaar ervaring in België en meer dan 10.000 kantoren wereldwijd zijn wij de evidente keuze.

Verhuren in 5 stappen met CENTURY 21
Stap 1
Een correcte huurprijs
Gecombineerd met de expertise en ervaring van onze makelaars geeft onze enorme databese ons de mogelijkheid om correcte huurprijzen te bepalen, waar dan ook in België.
Stap 2
Professionele commercialisatie
Wij zorgen voor professioneel beeldmateriaal gecombineerd met lokale, nationale en digitale marketing om uw woning aan het breedst mogelijke publiek aan te bieden.
Stap 3
Wij verzorgen alle contacten met mogelijke huurders
Wij screenen voor u de geïnteresseerde huurders en we regelen de bezoeken in het huurpand. Wij nemen alle praktische regelingen voor onze rekening.
Stap 4
Wij ondertekenen het huurcontract
Indien u akkoord bent met de door ons voorgestelde huurder, en de huurder is akkoord met het huurcontract, dan zorgen wij voor een vlotte ondertekening.
Stap 5
Plaatsbeschrijving
Onze erkende vastgoedmakelaars zorgen voor een intredende plaatsbeschrijving.
KIES VOOR DE MARKTLEIDER
CENTURY 21 Benelux is een stevig verankerde, dynamische en wereldwijde vastgoedgroep. Wij volgen de evoluties in de sector op de voet en informeren onze kantoren dagelijks over de markt en over nieuwe kansen.

Netwerk nr.1

in België en ter wereld

5000 +

jaarlijkse verkooptransacties

50 jaar

ervarin