CENTURY 21, wereldwijde kwaliteitsgarantie

Met meer dan 10.000 onafhankelijke kantoren en 137.000 adviseurs in meer dan 86 landen is CENTURY 21 de grootste vastgoedorganisatie ter wereld. Ook in België blijft het netwerk groeien. CENTURY 21 zoekt steeds naar extra partners om de lokale vastgoedmarkt in bepaalde regio’s verder uit te bouwen.

CENTURY 21 is ook het grootste netwerk van vastgoedmakelaars in België. Dit succes en deze positie als nummer één in de sector zijn niet het resultaat van toeval. De organisatie vertrouwt op een sterk merk en een onberispelijke kwaliteit van dienstverlening, wat CENTURY 21 tot een vertrouwde partner maakt in elke vastgoedtransactie

Een korte blik op de geschiedenis:
  • 1972: CENTURY 21 wordt door Art Bartlett en Marsh Fisher uit de Californische grond gestampt. Makelaars uit heel de Verenigde Staten verenigen zich in het nieuwe bedrijf. Hun doelstellingen? De competitiviteit van de zelfstandige vastgoedmakelaar verhogen en de consument een professionele kwaliteitsservice bieden.

  • 1987: De eerste Franse kantoren sluiten zich aan bij CENTURY 21. Dankzij efficiënte publiciteitsacties en een kwalitatief hoogstaande dienstverlening breidt de organisatie zich snel uit. CENTURY 21 wordt de meest gerenommeerde vastgoedmaatschappij in Frankrijk, met meer dan 900 kantoren.

  • 1993: De grootste vastgoedonderneming ter wereld vestigt zich in België met grote ambities voor de Benelux.

Vandaag is CENTURY 21 marktleider op de vastgoedmarkt in België. Op dit moment telt het netwerk meer dan 130 vestigingen. Dit cijfer groeit voortdurend.

KIES VOOR DE MARKTLEIDER
CENTURY 21 Benelux is een stevig verankerde, dynamische en wereldwijde vastgoedgroep. Wij volgen de evoluties in de sector op de voet en informeren onze kantoren dagelijks over de markt en over nieuwe kansen.
Interesse?
Maak een vrijblijvende afspraak of stel direct uw vraag

Netwerk nr.1

in België en ter wereld

5000 +

jaarlijkse verkooptransacties

50 jaar

ervarin