Over CENTURY 21 Benelux

Over CENTURY 21 Benelux

Met meer dan 7.400 onafhankelijke kantoren en 111.000 adviseurs in meer dan 78 landen is CENTURY 21 de grootste vastgoedorganisatie ter wereld.

CENTURY 21 is ook het grootste netwerk van vastgoedmakelaars in België en Luxemburg. Dit succes en deze nummer één positie in de sector is niet het resultaat van toeval. Onze organisatie vertrouwt op een sterk merk en een onberispelijke kwaliteit van dienstverlening, wat ons tot een vertrouwde partner maakt in elke vastgoedtransactie.

Onze inzet : 121 % kwaliteit

Het CENTURY 21 filosofie zal, in al zijn activiteiten, niet alleen de nadruk leggen op professionalisme, maar ook toegewijd zijn aan eerlijkheid, integriteit en bereidwilligheid tegenover elke klant die we het voorrecht hebben te mogen dienen.

Deze houding ten opzichte van onze klanten wordt gepromoot, geïntegreerd en geïmplementeerd op elk niveau van de organisatie en geen afwijking van dit ideaal wordt geaccepteerd.

Onze klanten verdienen en moeten de beste service ooit aangeboden door een vastgoedorganisatie. Dat is onze inzet!

Indien u desondanks een probleem heeft ondervonden en ons van uw ontevredenheid op de hoogte wilt stellen, nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. Uw boodschap zal ons helpen in onze missie en doel om voortdurend de kwaliteit van onze diensten te verbeteren!

Onze geschiedenis
1972

CENTURY 21 wordt door Art Bartlett en Marsh Fisher uit de Californische grond gestampt. Makelaars uit heel de Verenigde Staten verenigen zich in het nieuwe bedrijf. Hun doelstellingen? De competitiviteit van de zelfstandige vastgoedmakelaar verhogen en de consument een professionele kwaliteitsservice bieden.

1987

De eerste Franse kantoren sluiten zich aan bij CENTURY 21. Dankzij efficiënte publiciteitsacties en een kwalitatief hoogstaande dienstverlening breidt de organisatie zich snel uit. Ze wordt de meest gerenommeerde vastgoedmaatschappij in Frankrijk, met meer dan 850 kantoren.

1993

De grootste vastgoedonderneming ter wereld vestigt zich in België met grote ambities voor het geheel van de Benelux.

Aujourd'hui

Met een notoriteit van 93% is CENTURY 21 marktleider op de vastgoedmarkt in België en Luxemburg. Op dit moment telt het netwerk meer dan 170 vestigingen. Dit cijfer groeit voortdurend.

Een kantoor vinden Zie de verdeling op de kaart
Demain

Ons netwerk zal blijven groeien in België en Luxemburg. Een van onze volgende doelstellingen is om het merk CENTURY 21 op lange termijn in Nederland te vestigen.

Wilt u lid worden van ons netwerk?

Een kantoor openen Een job bij CENTURY 21 vinden