De beste vastgoedmakelaar: de zes troeven tot een succesverkoop
CENTURY 21

Jouw woning verkopen zal je niet laten doen door de eerste makelaar wiens naam je in het straatbeeld of online tegenkomt. De beste goede parameter is een subjectieve: er moet als het ware een klik te voelen zijn. Met een vastgoedmakelaar CENTURY 21 – of het nu een man of vrouw is – komt dat helemaal goed!

Waarom we echt wel mogen stellen dat onze vastgoedmakelaars de beste in hun vak zijn:

1.       Ze zijn bijzonder punctueel

Te laat komen op afspraken, dat is voor niemand fijn. Onze vastgoedmakelaars houden zich aan afspraken: op de dag zelf, wanneer je een antwoord verwacht, maar ook om een deadline te behalen. Zo weet je te allen tijde wat je mag verwachten en waar je aan toe bent.

2.        Ze dragen onze naam met faam

 Vertrouwen levert vanzelf een goede naam en de zogenaamde mond-aan-mondreclame op. Niet alleen zijn we visueel in het straatbeeld op vele locaties terug te vinden. Verkopers van panden weten ons warm aan te bevelen aan andere geïnteresseerde verkopers. Uiteraard zijn ze trots op het bekende, wereldwijde merk dat ze lokaal uitdragen.

3.       Ze hebben aandacht voor jouw huis

Onze experten zien vanuit een objectief oogpunt naar jouw woning. Ideaal wanneer je deze wil verkopen. De makelaar dan ook graag vastgoedstyling tips zodat je woning er helemaal netjes bijligt wanneer het in de verkoop gaat. 4.        Ze luisteren naar jouw verhaal

In eerste instantie moet onze vastgoedmakelaar jouw woning verkopen. Dat klopt zeker en vast. De manier waarop het gebeurt, is wel bijzonder van belang. Uit een uitgebreide klantenportefeuille weet hij/zij perfect welke kandidaten ze kan aanspreken om een woning te komen bezichtigen. Ze beluisteren je vragen en beantwoorden ze met verve.

5.        Ze zijn bijzonder gedreven

Onze vastgoedmakelaars laten zich graag omringen door een team van mensen die administratief, commercieel en communicatief onderlegd zijn. Zo vormen ze een complementair team dat elkaar continu bijstaat, en waaruit ze ook voortdurend bijleren.

6.       Ze zeggen waar ze voor staan

Eerlijkheid duurt het langst, en dat is zo in elk vak. Een open, eerlijke communicatie is voor elke partij van belang. Je krijgt ook regelmatig updates over het verloop van de verkoop. Zo ben je altijd op de hoogte. Daar hoort ook duidelijkheid bij over de tarieven. We maken duidelijke afspraken die we nakomen. Kunnen we de verkoop niet rond krijgen, dan ben je ons geen ereloon verschuldigd.

Intussen telt CENTURY 21 meer dan 135 kantoren in België. Maak kennis met jouw dichtstbijzijnde makelaar, die zeker jouw vertrouwen waardig is.