ixina

Zo word je droomkeuken werkelijkheid

Heb je renovatieplannen? Of bouw je aan je huis? Dan ben je nu vast al volop aan het dromen over je nieuwe keuken. Maar hoe maak je die droom werkelijkheid? Onze tip: neem een echte keukenexpert zoals ixina onder de arm. Zo word je keuken gegarandeerd een bron van plezier, van voor de plaatsing tot vele jaren erna!

Het merk ixina bestaat al bijna 50 jaar en staat bekend om de kwaliteit van zijn keukenmeubels van Duitse makelij. Je vindt er tientallen keukenmodellen aan aantrekkelijke prijzen en in uiteenlopende stijlen, gaande van de trendy industriële look tot authentiek met een moderne touch.

Op maat van jouw fantasie

Het leuke aan een samenwerking met ixina is dat ze jouw fantasie prikkelen. ‘Ja aan je dromen’ is niet voor niets hun slogan. Op hun blog, op hun socialemedia en in hun catalogus vind je eindeloze inspiratie.

Vormt er zich stilaan een beeld in je hoofd? Dan raden we je aan om aan de slag te gaan met hun 3D-keukensimulator. Daarin kan je eindeloos spelen met hun duizend-en-een kleuren en texturen voor je werkbladen, fronten en andere elementen om je droomkeuken te verwezenlijken.

Alle afbeeldingen uit de 3D-keukensimulator of van andere keukens die je leuk vindt, kan je trouwens bewaren in je eigen webruimte bij ixina. Zo maak je een inspiratieboek aan, dat je makkelijk kan delen met een consulent van ixina.

Vertrouw op een expert

Voldoende inspiratie opgedaan? Dan wordt het tijd om een afspraak te maken met een expert van ixina in een ixina-winkel in je buurt. Op basis van je verlangens, je opmetingen en je budget zal de expert vrijblijvend de concrete mogelijkheden voor je uittekenen en met je bespreken. Na afloop krijg je gratis het 3D-plan van je droomkeuken en een gedetailleerde offerte mee.

10 jaar garantie op je nieuwe keuken

Is je keuken af? Proficiat! Nu is het tijd om zorgeloos te genieten. En ook daar helpt ixina jou een handje bij. De keukenexpert biedt je namelijk een waterdichte garantie van maar liefst 10 jaar en staat ook na de plaatsing altijd voor je klaar met advies voor het onderhoud van je keuken.

Zet de eerste stap naar de keuken van je dromen:
Maak een afspraak met een expert in een ixina-winkel in je buurt