Wienerberger

Duurzame bouwoplossingen voor de woning van morgen.

Als een van de grootste producenten ter wereld van hoogwaardige keramische binnenmuurstenen, gevelstenen, kleidakpannen en kleiklinkers, streeft Wienerberger voortdurend naar vernieuwing met intelligente bouwconcepten en totaaloplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatie. Enkele van onze bekende merknamen: Terca, Porotherm en Koramic.  

Duurzaam bouwen en verbouwen is belangrijk. Niet alleen voor u, maar ook voor toekomstige generaties.  Daarom produceert Wienerberger de kleidakpannen, bakstenen en kleiklinkers voor de woning van morgen. 

Kwalitatieve en esthetisch mooie keramische producten, die worden gemaakt van grondstoffen uit eigen bodem en een leven lang bescherming bieden.

Maak kennis met ons uniek showroomconcept.

U vindt gegarandeerd wat uw past. U kunt immers kiezen uit een enorm aanbod gevelstenen, kleidakpannen, binnenmuurstenen en kleiklinkers.

U krijgt technisch inzicht in de constructieve en esthetische oplossingen, leert de nieuwste innovaties kennen en u kunt uw licht opsteken in de renovatiecorner.

Op een speciale display kunt u zelf alle mogelijke combinaties testen en dat tot in de kleinste details, bv. tot en met de voegmortelkleur.

In de stalenafdeling kunt u de producten die u bevallen meenemen om ze thuis nog eens in alle rust te beoordelen.

U krijgt referentieadressen, technisch advies en documentatie, niet alleen over de producten zelf, maar ook over EPB, BEN-bouwen en andere belangrijke bouwthema’s.

Er is een showroom in Kortrijk en in Londerzeel.

www.wienerberger.be