HUURBEHEER VAN A TOT Z
Bent u in het bezit van vastgoed, maar wordt het beheer ervan een belastende taak? Laat CENTURY 21 deze verantwoordelijkheid op zich nemen, en wij zorgen voor het gehele proces!
LAAT UW EIGENDOM BEHEREN DOOR CENTURY 21
ADMINISTRATIEF BEHEER
Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor alle administratieve taken met betrekking tot uw vastgoedinvestering. Dit omvat schadebeheer, coördinatie met syndici, vernieuwing van huurovereenkomsten, opstellen van administratieve documenten, en meer.
FINANCIEEL BEHEER
Wij bieden u ondersteuning met een gespecialiseerd team dat zich richt op het financieel beheer van huurinvesteringen. Dit team neemt alle taken op zich, waaronder het innen van huur, het afhandelen van onbetaalde huurzaken, het betalen van lasten, het voorbereiden van documenten, het indexeren van de huur, en meer.
TECHNISCH BEHEER
Wij dragen de volledige verantwoordelijkheid voor alle onderhoudswerkzaamheden aan uw eigendom. Hieronder vallen reparaties, schoonmaak, selectie van dienstverleners, opstellen van offertes, beheer van noodsituaties, opvolging van klachten, en soortgelijke taken.
NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE OVER HUURBEHEER.

Netwerk nr.1

in België en ter wereld

5000 +

jaarlijkse verkooptransacties

50 jaar

ervarin